actie veld FJK_4158.jpg header keeper liggend blauw FJK_0679.jpg header keeper vliegend FJK_0831.jpg pionnen FJK_3969-2.jpg stick kunstgras FJK_3972.jpg team yell FJK_4003.jpg
 

Accommodatie - de velden


 
De sportvelden van Hockeer liggen op 128 meter NAP en zijn daarmee een van de hoogst gelegen hockeyvelden van Nederland. Vanaf de velden heb je een prachtig uitzicht over de Maasvallei. 

Er zijn twee watervelden én een (zand)oefenveld aangelegd. De velden voldoen aan de nieuwste standaard op gebied van watervelden. Daarnaast is al het hekwerk rondom de velden vernieuwd en zijn er nieuwe dug-outs gemaakt.
Veld 1 is geschikt voor wedstrijden op zowel nationaal als internationaal niveau. Veld 2 is met nieuwe belijning en ruimte voor extra doeltjes uitermate geschikt voor 8-talwedstrijden. Bovendien is de verlichting aangepast naar LED-verlichting.
 
Daarnaast heeft Hockeer een super gezellig clubhuis met een mooi terras van waaruit je een perfect zicht op de velden hebt. Het clubhuis is dus niet alleen bij uitstek de plek om na de wedstrijd nog even na te praten, maar biedt ook veel mogelijkheden voor teambijeenkomsten, vergaderingen, Sinterklaasvieringen, seizoensafsluitingen, etc. 

We kunnen met enige trots zeggen dat we bij Hockeer niet alleen de mooist gelegen, maar sowieso de mooiste velden van Nederland hebben.

De velden zijn ook te huur voor trainingen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat op [email protected]
Foto: Marielle van der Kamp
 

Sponsoren

Zoeken