actie veld FJK_4158.jpg header keeper liggend blauw FJK_0679.jpg header keeper vliegend FJK_0831.jpg pionnen FJK_3969-2.jpg stick kunstgras FJK_3972.jpg team yell FJK_4003.jpg
 

Over Hockeer


HV Hockeer ligt bovenop de Bemelerberg in Cadier en Keer, op het sportcomplex Bakkerbosch. De club is in 1976 opgericht. Deze zomer zijn de velden vervangen door twee prachtige nieuwe watervelden (van internationaal niveau) én een (zand)oefenveld. De ligging van de club is uniek. Vanaf het hoofdveld is er een prachtig uitzicht over heel Maastricht tot bijna dertig kilometer ver, richting de gemeente Sittard-Geleen.

Hockeer is een kleinschalige club, op dit moment hebben we bijna 500 leden: jeugdleden vanaf 4 jaar, veteranen, én senioren die geen competitie spelen maar wel graag doordeweeks willen hockeyen. Wij zijn een gezellige familieclub in een prachtige omgeving, en bieden hockey voor elk niveau wat wils. De club heeft een actief bestuur en commissies die een grote bijdrage leveren aan het reilen en zeilen op de club.