actie veld FJK_4158.jpg header keeper liggend blauw FJK_0679.jpg header keeper vliegend FJK_0831.jpg pionnen FJK_3969-2.jpg stick kunstgras FJK_3972.jpg team yell FJK_4003.jpg
 

Veldhockey senioren


Hockeer is een echte familieclub. Dus ook voor volwassenen en senioren zijn er volop mogelijkheden om te kunnen hockeyen.


Senioren - recreatief
Op maandag-, dinsdag- en woensdagavond biedt Hockeer senioren de mogelijkheid om lekker te trainen, zonder daarbij de verplichting te hebben van het spelen van competitiewedstrijden. Plezier in het hockey staat voorop.

Op maandagavond trainen de Slapsticks. Deze trainingsgroep traint onder leiding van een trainer. Er wordt aandacht besteed aan het verbeteren van de conditie en van de technische vaardigheden.

Op dinsdag- en woensdagavond trainen de Sevens. De groep op dinsdagavond is een beginnersgroep. Heb je nog nooit gehockeyd, maar wil je proberen of dit misschien wat voor je is, dan is deze groep bij uitstek geschikt voor jou. In een informele sfeer is er alle ruimte om samen te spelen en de technieken te oefenen waar je op dat moment behoefte aan hebt.
De groep op woensdagavond (de Seven-ups), bestaat uit gevorderde spelers die 1 maal per week lekker fanatiek willen trainen en een partij willen spelen. Ook voor deze groep geldt dat er geen trainer is.


Senioren - competitie
Hockeer heeft op dit moment 1 veteranenteam, de Heren veteranen 1. Ben je ouder dan 35 en kan je goed hockeyen, dan is dit team misschien wel wat voor jou. De Heren veteranen trainen op woensdagavond en op zondag wordt er een competitiewedstrijd gespeeld.


Wil je meer informatie over hockeyen voor  senioren, stuur dan even een mailtje naar [email protected] 

Sponsoren

Zoeken