actie veld FJK_4158.jpg header keeper liggend blauw FJK_0679.jpg header keeper vliegend FJK_0831.jpg pionnen FJK_3969-2.jpg stick kunstgras FJK_3972.jpg team yell FJK_4003.jpg
 

Kick Off seizoen / coaches, managers, trainers

zaterdag 4 september 2021   |   09:00 - 12:00   |   Hockeyclub Hockeer
Beste trainers, coaches en managers,

Yes, we mogen weer! De trainingen en competitie gaan begin september weer van start.
Om goed voorbereid aan het nieuwe seizoen te beginnen hebben wij weer een Kick off gepland voor trainers, coaches en managers.

Kick off trainers en coaches

Op zaterdag 4 september wordt deze Kick Off gehouden bij Hockeer.

De trainers en coaches worden o.l.v. van Maurice (kadertrainer) geïnformeerd hoe het trainingsprogramma de komende periode eruit gaat zien en hoe je dit kan vertalen naar de wedstrijden. Maar ook wat we van je verwachten en wat jij van ons mag verwachten op gebied van communicatie, train de trainerssessies, begeleiding etc.

We willen dit moment tevens gebruiken om alle trainers en coaches, managers met elkaar te laten kennismaken en kennis te delen.

We verzoeken alle trainers en coaches met klem hierbij aanwezig te zijn.

Kick Off managers

Terwijl Maurice de trainers en coaches bijpraat, willen we aan de slag met de managers.

Een vereniging is een ontmoetingsplek waar je kan sporten maar ook buiten het sporten samen leuke activiteiten kan ondernemen. Graag willen wij deze activiteiten een boost geven. Wij gaan graag met de managers in gesprek hoe wij dit kunnen bereiken. Wij denken aan gemeenschappelijke activiteiten voor iedere lijn en aparte activiteiten voor ieder team.

Graag zien we jullie 4 september a.s.

Locatie: Clubhuis Hockeer

Het programma is als volgt:

*09.00-10.00 uur trainers en coaches, managers JJ

*10.00-11.00 uur trainers en coaches, managers D & C teams

*11.00-12.00 uur trainers en coaches, managers B & A teams & Jong dames

Uitreiken materialen

Aansluitend aan alle sessies worden de trainingsmaterialen en de keepers materialen uitgereikt. Waarbij direct de bruikleenovereenkomst getekend wordt en de borg via betaalverzoek geïnd gaat worden.

Iedere trainer ontvangt weer een set pionnen en een ballentas.

De keepersmaterialen worden aan de coaches uitgereikt. Het dringende verzoek aan de coaches is wel om je keeper(ster) de materialen direct te laten passen. En je keeper -waar mogelijk- naar de club te laten komen.

Start trainingen

Wij starten 5 september weer met trainen. Dit is 1 week later dan eerder gecommuniceerd. Wij hebben hiervoor gekozen, omdat veel trainers en spelers nog op vakantie zijn de laatste week van augustus. De wedstrijden starten weer het tweede weekend van september.

Het trainingsschema is terug te vinden op de site HV Hockeer/ trainingsschema/ hoofdschema en in de Lisahockey-app.

COVID19

De maatregelen voor COVID19 zijn wat afgezwakt. Wel zijn wij nog extra alert op de hygiëne maatregelen. Trainers zijn daarom nog de enige die de pionnen en ballen aanraken en hesjes mag alleen als dit vaste hesjes zijn van het team en liefst nog van 1 speler. Wij willen iedereen vragen de website goed in de gaten te blijven houden voor de maatregelen want ze kunnen soms per week verschillen.

Met vriendelijke groet,

Michelle Delnooz , Valerie Ruijpers, Robbert Loijson (trainerscommissie), Neeltje de Jong (materiaalcommissie) en Noud Schaper (voorzitter technische commissie)

Sponsoren

Zoeken