actie veld FJK_4158.jpg header keeper liggend blauw FJK_0679.jpg header keeper vliegend FJK_0831.jpg pionnen FJK_3969-2.jpg stick kunstgras FJK_3972.jpg team yell FJK_4003.jpg
 

Sponsoring


Sponsoring bij Hockeer

Met een prachtig uitzicht over de Limburgse heuvels wordt op onze (water) velden dagelijks met veel enthousiasme gehockeyd. Welke sponsor wil zijn bedrijf nu niet associëren met zo’n club?

Uitstekend netwerk

Hockeer doet voor haar sponsoren meer dan alleen het vergroten van de naamsbekendheid van onze (toekomstige) sponsors. Wij bieden een goed netwerk, door bijvoorbeeld jaarlijks sponsorevenementen te organiseren waardoor de ondersteunende bedrijven elkaar beter kunnen vinden. 

Diverse sponsorvormen

Hockeer biedt voor een ieder een passende sponsorvorm aan. Er zijn verschillende sponsorvormen mogelijk zoals sponsoring van een veld, sponsoring van een dug-out, een reclamebord langs het veld en vermelding op onze website. Ook zijn er mogelijkheden rondom materiaalsponsoring en hebben we een ‘club van 50’. 

Geïnteresseerd? Laat het ons weten! Onze leden uit de sponsorcommissie (Amy Gootzen en Fleur Shields) nemen graag contact met u op!


 

Sponsoren

Zoeken