actie veld FJK_4158.jpg header keeper liggend blauw FJK_0679.jpg header keeper vliegend FJK_0831.jpg pionnen FJK_3969-2.jpg stick kunstgras FJK_3972.jpg team yell FJK_4003.jpg
 

Vrijwilligers 

Vrijwilligers bij Hockeer

Zonder vrijwilligers kan geen enkele sportclub bestaan! En bij Hockeer is dat niet anders. Voor een groot deel draait Hockeer door de inzet van vrijwilligers. Veel ouders zijn trainer of coach van een team, of draaien mee in een commissie.

Wij vragen aan alle ouders om voor ieder spelend lid minimaal een keer in de herfstcompetitie en een keer in de lentecompetitie een bardienst te draaien, bij de wedstrijdtafel te helpen of om een andere vrijwilligersdienst te doen. Wanneer er meerdere gezinsleden lid zijn, geldt een maximum van 5 diensten per gezin. 

Seniorleden (dwz Jong Dames, Jong Heren, Veteranen, Veterinnen, Slapsticks en Sevens) kunnen desgewenst hun diensten zelf draaien. 


Rij- en fruitdiensten tellen overigens niet mee. Die horen er gewoon bij. Ook het spelbegeleider zijn bij de E6-tallen en de  F-teams geldt niet als vrijwilligersdienst. Ook hiervoor geldt - dit hoort er gewoon bij.


Wilt u meer doen?

U kunt zich ook aanmelden bij [email protected]. Wij hebben altijd behoefte aan vrijwilligers die een project kunnen oppakken of in een commissie mee willen helpen.


Al actief

Ouders die een structurele bijdrage aan de club leveren, hebben in principe aan hun vrijwilligersverplichting voldaan, ongeacht het aantal kinderen dat zij op de club hebben spelen. Voorwaarde is wel dat zij ook op deze manier in Lisa staan geregistreerd, anders is het niet meer terug te vinden.


Wat bedoelen we met een "structurele bijdrage"? Dat zijn ouders die:

  • wekelijks training geven;
  • coach en/of manager zijn van een team;
  • lid zijn van een commissie (bijv. de TC of de sponsorcommissie), of in het bestuur zitten;
  • bevoegd clubscheidsrechter zijn en regelmatig een wedstrijd leiden.


Toch niet gelukt om een bijdrage leveren?

Wanneer blijkt dat je aan het einde van het seizoen geen (of onvoldoende) diensten zijn gedraaid, brengen wij je hiervoor €35,- per gemiste dienst in rekening. Hiervoor krijg je een aparte factuur.

 

Sponsoren

Zoeken