actie veld FJK_4158.jpg header keeper liggend blauw FJK_0679.jpg header keeper vliegend FJK_0831.jpg pionnen FJK_3969-2.jpg stick kunstgras FJK_3972.jpg team yell FJK_4003.jpg
 

Materialen


Ieder team ontvangt aan het begin van het seizoen een tas met keepersmaterialen (vanaf de O10), uitloopmaskers, een kluis(sleuteltje) en een tas met ballen. Deze materialen zijn eigendom van Hockeer, behoudens natuurlijk het eigen materiaal. De kosten voor een nieuwe gevulde keepertas, uitloopmaskers en oefenballen zijn hoog. Dat is ook de reden waarom Hockeer er voor wil zorgen dat de spullen in goede staat blijven verkeren. Uitleverdata worden aan het begin van het seizoen op de website bekend gemaakt en via de coaches gecommuniceerd.

Borg

De materialen zijn eigendom van de vereniging en worden tegen betaling van borg beschikbaar gesteld (keepersmateriaal, de uitloopmaskers, het kluisje en/of de oefenballen).

De coach is samen met het team verantwoordelijk voor de ontvangen/uitgeleende spullen. Bij schade dan wel verlies van materiaal dient altijd contact met de materiaalcommissie ([email protected]) opgenomen te worden. De kosten voor de vervanging/reparatie zullen worden bepaald door de materiaalcommissie en dienen via de coach door de verantwoordelijke te worden voldaan. Normale (gebruiks)slijtage wordt door Hockeer vergoed.

De materialen dienen aan het eind van het seizoen compleet en in goede staat ingeleverd te worden (inleverdata worden op de website bekend gemaakt). De borg zal in dat geval terugbetaald worden. Indien het in te leveren materiaal incompleet dan wel niet in goede staat verkeert, zullen de kosten voor herstel/vervanging naar rato op de borg ingehouden worden dan wel zullen afhankelijk van het te vervangen materiaal extra kosten in rekening worden gebracht.


Keepersuitrusting

De standaard keepersmaterialen die door Hockeer ter beschikking wordt gesteld zijn: een tas, een helm, een body, een paar handschoenen, een paar legguards, een paar kickers en een keepersshirt. Afhankelijk van het niveau worden hier ook elleboogbeschermers, een keepersbroek en paar uitloopmaskers aan toegevoegd. Uit hygiëne oogpunt wordt er geen tock meer door de vereniging ter beschikking gesteld. De betreffende teams (O12 en hoger) worden verzocht hier zelf in te voorzien.

Trainingsmaterialen
Voor trainingen worden ook diverse materialen door de vereniging ter beschikking gesteld, zoals pionnen, hoepels, ladders en hesjes. Deze materialen voor de trainingen staan klaar op het veld bij aanvang van de training. Deze materialen zijn ook eigendom van de vereniging. De teams zijn samen met de trainer verantwoordelijk voor de materialen en dienen deze na afloop van de training op te ruimen en netjes achter te laten. Ook alle hockeyballen dienen weer in de ballentas teruggestopt te worden.

Gebruiksvoorschriften
De kosten voor nieuwe materialen zijn hoog. Dat is de reden dat Hockeer er voor wil zorgen dat de materialen in goede staat blijven verkeren. Iedereen wordt dan ook verzocht zorgvuldig met de materialen om te gaan. Om hierbij te ondersteunen worden ballen en keepersmaterialen geleverd in een tas. Tevens wordt er een kluisje in het clubhuis ter beschikbaar gesteld om de materialen in te bewaren.

Verder verzoeken we iedereen de volgende richtlijnen ter harte te nemen:
  • Geen eten en drinken in de keeperstas vervoeren!
  • Indien de materialen vies zijn, dienen ze zorgvuldig met een water afgenomen te worden en goed te drogen gelegd te worden.
  • Was het keepersshirt regelmatig


Foto: Felix Kortrijk / Shortrich Photography
 

Sponsoren

Zoeken