actie veld FJK_4158.jpg header keeper liggend blauw FJK_0679.jpg header keeper vliegend FJK_0831.jpg pionnen FJK_3969-2.jpg stick kunstgras FJK_3972.jpg team yell FJK_4003.jpg
 

Veldhockey senioren


Hockeer is een echte familieclub. Dus ook voor volwassenen en senioren zijn er volop mogelijkheden om te kunnen hockeyen.


Senioren - recreatief
Op woensdagavond biedt Hockeer senioren de mogelijkheid om lekker te trainen, zonder daarbij de verplichting te hebben van het spelen van competitiewedstrijden. Plezier in het hockey staat voorop.
* De trainingen zijn van 20.30u- 22.00u.

Er wordt getraind in 3 verschillende teams. 

Op woensdagavond trainen de Sevens / 7hockey. Deze groep is een beginnersgroep. Heb je nog nooit gehockeyd, maar wil je proberen of dit misschien wat voor je is, dan is deze groep bij uitstek geschikt voor jou. In een informele sfeer is er alle ruimte om samen te spelen en de technieken te oefenen waar je op dat moment behoefte aan hebt. Deels wordt deze training verzorgd door een trainer. 
Hockeer doet ook mee aan de 7hockey vrijdagavond competitie. Voor meer info hierover kun je terecht bij de Sevens zelf. 

Ook is er een groep op de woensdagavond, de Seven-ups, die bestaat uit gevorderde spelers die 1 maal per week lekker fanatiek willen trainen en een partij willen spelen. Voor deze groep geldt dat er geen trainer is.

Senioren - competitie
Hockeer heeft op dit moment een Heren 1 team en Heren Veteranen 1. Ben je ouder dan 18 en kan je goed hockeyen, dan is wel wat mogelijkheid voor jou. De Heren (veteranen) trainen 1x per week en op zondag wordt er een competitiewedstrijd gespeeld.

Jong Dames - competitie
Ben je een dame en ouder dan 18 en jonger dan 25? Dan is de mogelijkheid om aan te sluiten bij onze Jong Dames. Zij trainen 1x per week en spelen competitie op zondag. Wil je meer informatie over hockeyen voor senioren, stuur dan even een mailtje naar [email protected] 

Sponsoren

Zoeken