actie veld FJK_4158.jpg header keeper liggend blauw FJK_0679.jpg header keeper vliegend FJK_0831.jpg pionnen FJK_3969-2.jpg stick kunstgras FJK_3972.jpg team yell FJK_4003.jpg
 
Technische commissie

Start voorjaarsseizoen

Nieuws afbeelding 4-2
De sneeuw is nog niet eens van de velden, maar we zijn al volop bezig met de voorbereidingen voor het voorjaarsseizoen. En hoewel het trainingsschema nog niet helemaal rond is (we verwachten dat dit in de loop van volgende week klaar is), willen we jullie wel alvast wijzen op een aantal data dat wèl al vast staat. 


De veldtrainingen starten in de week van 25 februari. Alle teams starten in deze week. Zoals gezegd - het trainingsschema is op een haar na rond. Zodra het helemaal klaar is, zal dit op de site komen.
Op 16 maart begint de reguliere competitie weer. De laatste competitiewedstrijden zullen zijn in het weekend van 15-16 juni.

Met de start van de competitie zijn er ook weer volop vrijwilligers nodig om de bardiensten te doen, de wedstrijdtafel te bemannen en de velden bladvrij te maken. Alle diensten staan inmiddels weer in LISA. Schrijf je dus snel in, want zonder vrijwilligers is er geen hockey mogelijk!