actie veld FJK_4158.jpg header keeper liggend blauw FJK_0679.jpg header keeper vliegend FJK_0831.jpg pionnen FJK_3969-2.jpg stick kunstgras FJK_3972.jpg team yell FJK_4003.jpg
 
Bestuur

Vrijwilligersdiensten seizoen 19-20

Nieuws afbeelding 2-9 Beste allemaal 

Komend weekend start de competitie weer, en dat betekent ook weer dat we vrijwilligers nodig hebben om de diverse diensten te draaien. 
In de bijlage vind je alle info die je nodig hebt. 


Bardiensten, hesjes wassen, bladblazen - alle diensten zijn weer hard nodig, maar bovenal zijn we op zoek naar mensen die de club in de diverse commissies willen ondersteunen. De TC, de scheidsrechterscommissie, de sponsorcommissie, het bestuur.... we zijn hard op zoek naar leden die ons kunnen helpen om de mooiste, leukste en sportiefste club te blijven die we zo graag willen zijn. 

Heb je dus nog een paar uurtjes over en wil je die graag besteden aan de club? Aarzel niet en laat het ons weten. Een mailtje naar mailto:[email protected] is genoeg. 


Bestuur en TC wensen iedereen een heel sportief en leerzaam hockeyseizoen toe!

NB. Na de herfstvakantie kan het zijn dat de KNHB de teams herindeelt in een andere poule (en dus andere wedstrijdtijden). Schrijf je dus in voor een dienst voor de herfstvakantie!

Bijlage