actie veld FJK_4158.jpg header keeper liggend blauw FJK_0679.jpg header keeper vliegend FJK_0831.jpg pionnen FJK_3969-2.jpg stick kunstgras FJK_3972.jpg team yell FJK_4003.jpg
 
Arbitrage

Scheidsrechterscursus

Nieuws afbeelding 29-10

In november starten we weer met een nieuwe scheidsrechterscursus. Graag nodigen we ouders uit om zich aan te melden voor het behalen van de scheidsrechterskaart. 

 

Het opstellen en indelen van scheidsrechters is een hele klus. De bond heeft voor regio zuid-oost ingesteld dat vanaf achttallen, de thuisclub twee spelbegeleiders per wedstrijd levert. Het is dus erg belangrijk dat er meerdere ouders met een scheidsrechterskaart bij het team zijn. Vandaar dat er bij de E, D en C-jeugd per team minimaal twee ouders een scheidsrechterskaart moeten hebben (niet zijnde de coaches/trainers van het team). Deze ouders kunnen dan bij toerbeurt ingedeeld worden om een veldwedstrijd en/of een zaalwedstrijd te fluiten. Graag willen we dan ook ouders waarvan de kinderen in een E8-tal of in een D-team spelen van harte uitnodigen om zich aan te melden. Maar ook ouders van andere teams zijn uiteraard zéér welkom. Als je het examen hebt behaald, word je (uiteraard in overleg) ingedeeld voor de wedstrijden. 

 

Het eerstvolgende examen vindt plaats op het clubhuis op donderdag 21 november. Daarnaast zijn er 2 cursusavonden, op dinsdag 5 november en donderdag 14 november, beiden om 19:00 in het clubhuis. Bij deze avonden word je door de cursusleider bijgepraat over alle spelregels, de do's & don't s, tips & tricks van het scheidsrechtersvak.

Ook krijg je toegang tot de geheel vernieuwde e-learningmodule Drillster, waar alles nog eens wordt uitgelegd. Na inschrijving ontvang je de inloggegevens voor de online cursus. 

  

Heb je dus altijd al willen fluiten, dan is dit een prachtige kans. Daarbij komt dat je een mooie bijdrage aan de club levert! Scheidsrechtersbeurten tellen namelijk ook als vrijwilligersdienst. 

 

Graag de aanmeldingen doorgeven aan mailto:[email protected]

Onder vermelding van: 

  • je naam (initalen, voor- en achternaam),  
  • de naam van jouw kind (eren) en het team waarin hij/zij speelt, 
  • het e-mailadres dat voor de online cursus gebruikt kan worden  
  • je geboortedatum. 

 

We zien je aanmelding graag tegemoet!!


 

Met sportieve groet namens de Arbitragecommissie

 

Noud Kelleners

Jeroen Smeets

 

Sponsoren

Zoeken

Hockey.nl