actie veld FJK_4158.jpg header keeper liggend blauw FJK_0679.jpg header keeper vliegend FJK_0831.jpg pionnen FJK_3969-2.jpg stick kunstgras FJK_3972.jpg team yell FJK_4003.jpg
 
Bestuur

Info nieuwe wedstrijdtenues

Nieuws afbeelding 3-3

Na maanden van voorbereiding en hard werken aan alle kanten, mogen we jullie met gepaste trots onze nieuwe shirts presenteren. Hockeer heeft hierin nauw samengewerkt met Hockeygear.eu. En met resultaat! Want we hebben een prachtig, kwalitatief hoogstaand wedstrijdtenue, dat met zorg is uitgezocht, en speciaal voor Hockeer is ontworpen van het hockey lifestyle merk The Indian Maharadja. 


Hoe zat het ook al weer? 
Met onze 
vorige leverancier (Hockeypoint) bleek het niet mogelijk om tot een nieuw contract te komen waar wij achter konden staan. Daarop heeft Hockeypoint de levering van nieuwe shirts stopgezet en waren er dus geen shirts meer te krijgen. 
Gelukkig hebben we met Hockeygear.eu een nieuwe leverancier (en sponsor) waarmee we een mooi contract hebben kunnen afsluiten dat voor alle partijen (de leden, de club ende leverancier) voordelig is.


Is het nieuwe tenue verplicht? 
Jazeker! 
De aanschaf van ons thuisshirt en de clubkousen is voor alle leden een noodzakelijke verplichting, aangezien we uniformiteit willen uitstralen op het veld. De aanschaf van onze overige items uit de nieuwe clublijn, zoals een rokje, short en/of uitshirt is niet verplicht. 

Het dragen van het clubtenue tijdens het spelen van wedstrijden verplicht. Dit geldt voor alle categorieën - vanaf Jongste Jeugd tot en met de Veteranen/Veterinnen. Ook als je als trimlid een wedstrijd tegen een andere club speelt, is ons clubtenue noodzakelijk. 

Het nieuwe clubtenue van Hockeer bestaat uit: 

  • The Indian Maharadja club shirt oranje met witte accenten inclusief  clublogo. 

  • The Indian Maharadja groen rok/broekje inclusief clublogo. 

  • The Indian Maharadja oranje clubkousen met witte ringen. 

Wil je weten hoe ze eruit zien, neem dan snel een kijkje op de Clubshop van Hockeer bij Hockeygear.eu. 


Verschillende pakketten.

Om de aanschaf van het nieuwe tenue niet te kostbaar te maken, hebben we i.s.m. Hockeygear.eu tot 15 april aanstaande een zeer scherpe introductie-actie kunnen regelen. Zorg dus dat je er snel bij bent, want na 15 april gelden de reguliere tenueprijzen!
Vanaf 18-04-2020 is het verplicht om met de nieuwe shirts en de nieuwe sokken te spelen. Voor het rokje/short geldt een overgangsperiode. Maar let op – rokje/short zijn nu met extra korting verkrijgbaar. Voor slechts €10,- of €15,- meer speel je dus in een compleet nieuw tenue (en heb je een korting van 35%).
Introductieprijs
tot 15-04-20

Prijs na 15-04-20

Couponcode

Pakket 1

Shirt – sokken (JR/SR)

39,95

49,90

HOCKEER-BASIS

Pakket 2

Shirt, rokje of short en sokken (JR)

49,95

77,85

HOCKEER-PLUS

Pakket 3

Shirt, rokje of short en sokken (SR)

54,95

83,85

HOCKEER-PLUSTwijfel je over je maat? Geen probleem, want vanaf dinsdag 3 maart a.s hangen er in de kleedkamers diverse pasmodellen in alle maten klaar. 


Bestellen
Bestellen gaat heel simpel. Vanaf 4 maart kun je de nieuwe tenues bestellen. De tenues zijn alleen verkrijgbaar in de Clubshop van Hockeer op de site van Hockeygear.nl: https://hockeygear.eu/nl/clubshops/hv-hockeer/ 

Ga naar de site en selecteer de items die je wilt bestellen. Vergeet niet de speciale code in te geven bij je bestelling, want alleen dan kom je in aanmerking voor de introductiekorting!

De bestelling wordt gewoon bij jouw thuis afgeleverd. Wel zo makkelijk en snel. 


Let op: Er is dus geen verkoop op de club. 


Levering

We hadden gehoopt bij de start van het voorjaarsseizoen al in het nieuwe tenue te kunnen spelen. Echter, door het corona-virus heeft de productie en de levering van de tenues wat vertraging opgelopen. Zoals het er nu naar uitziet, zullen de tenues in de eerste helft van april geleverd worden. We verwachten dan ook dat iedereen op 18 april in het nieuwe tenue kan spelen. En als cadeautje van de sponsor krijg je hier een leuke introductieactie van The Indian Maharadja bij! 

Overige info

Komen er ook nieuwe keepersshirts? Jazeker! Ook aan de keepers is gedacht. Op dit moment zijn we nog druk bezig om de keepersshirts te ontwerpen. Nadere info volgt zo snel mogelijk. 

In de collectie is ook een uitshirt opgenomen. Dus geen gedoe meer met shirts binnenstebuiten of allemaal verschillende witte shirts als je een keer tegen Scoop of Oranje-Rood moet spelen. Deze shirts zijn nog niet verplicht, maar het is natuurlijk wel supertof om erbij te hebben! 


Weet je nu al dat je na dit seizoen gaat stoppen en wil je dus niet een grote uitgave doen voor maar een paar wedstrijden? Dan zijn er 2 mogelijkheden:

  1. Je koopt wel pakket 1 (shirt en sokken), en Hockeer koopt aan het einde van het seizoen jouw shirt weer voor €20,- terug. (Voorwaarde is wel dat het shirt nog helemaal heel is en er goed uit ziet.)

  2. Je maakt het seizoen af in het huidige tenue. Zorg dan wel dat je opzegging voor 15 april bij ons binnen is. 


Heb je nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op op het bekende adres 
[email protected] 

Wij wensen iedereen een heel goed en sportief voorjaarsseizoen toe! 


Met sportieve groet,

Paul Valckx, bestuur HV Hockeer,

Tim Bevers, Hockeygear.eu en The Indian MaharadjaP.s. De Hockeer clublijn zal in de toekomst nog verder worden uitgebreid. Deze zomer zal de complete lijn worden geïntroduceerd met o.a. comfortabele hoodies, sweaters, pants en nog veel meer!