actie veld FJK_4158.jpg header keeper liggend blauw FJK_0679.jpg header keeper vliegend FJK_0831.jpg pionnen FJK_3969-2.jpg stick kunstgras FJK_3972.jpg team yell FJK_4003.jpg
 
Bar

Aanvullende richtlijnen gebruik clubhuis

Nieuws afbeelding 27-8

De bar op de club op woensdag, vrijdag en zaterdag weer open is. Vanwege Corona loopt alles echter een beetje anders en vragen we iedereen zich te houden aan onderstaande regels met betrekking tot clubhuis. Deze regels zullen afhankelijk van de ontwikkelingen uitgebreid of afgezwakt worden. 

Richtlijnen

·Blijf thuis bij klachten, zoals:

oKoorts

oDroge hoest

oKeelpijn

oDiarree

oHoofdpijn

·Houd(overal) afstand van elkaar en sta open voor correctie door anderen.

·Zolang het weer het toelaat, blijven spelers en toeschouwers zoveel mogelijk buiten.

·Bij het betreden van het clubhuis, dient iedereen zijn handen te reinigen met de beschikbare desinfectie gel.

·Volg de aangegeven looplijnen! De looplijnen in het pand:

oDe ingang voor de toiletten en kleedkamers is de normale hoofdingang; de uitgang is de zijkant van het gebouw, naast de garage. Kleedkamers worden zo min mogelijk gebruikt.

oDe ingang van de bar is de openslaande deuren naar het terras; De uitgang van de bar is aan de achterkant bij de fietsenstalling. Daar kun je ook wachten, mocht je iets uit de keuken besteld hebben.

·Er mogen maximaal 5 volwassenen tegelijk in de bar aanwezig zijn. Wacht buiten tot je naar binnen kunt. Voor teams gelden aangepaste regels.

·Bidons bijvullen kan buiten bij het watertappunt, doe dit dus niet meer binnen.

·Geef je aanwezigheid zoveel mogelijk op de Lisa-app aan.

·Alle toeschouwers (ook van Hockeer) en bezoekende teams dienen zich te melden bij de wedstrijdtafel. Daar ontvang je een aanwezigheidsformulier dat je in dient te vullen.

·Er komen vaste zitplaatsen voor teams en bezoekers. Alle coaches, ook van bezoekende teams, horen welke plek ze toegewezen krijgen.

·Verblijf je in de kantine, dan is zitten op de banken, op de aangegeven plekken, verplicht.

·Verplaats geen banken of stoelen zonder overleg met de barcommissie.

·Als je na de wedstrijd je drankje op hebt, blijf niet te lang hangen. Hiermee geef je andere teams en bezoekers ook de ruimte om te zitten.

·Betalingen aan de bar vinden contactloos/ via de pin plaats. Wij accepteren geen cash meer.

 

Ook onze vrijwilligers krijgen aangepaste instructies als ze beginnen, zodat ook zij veilig hun werk kunnen doen. Toon begrip, geef hen de ruimte hun werk te doen en volg hun aanwijzingen op. Zij zijn er ook voor jullie welzijn.

Het clubhuis (en specifiek de deurklinken en de knop van de watertap) worden regelmatig schoon gemaakt.

Zo doen we samen ons best Corona onder controle te krijgen!

 

En verder

In verband met de Coronarichtlijnen is de menukaart hier en daar aangepast en kunnen we helaas nog geen teamlunches en maaltijden verzorgen.

Sponsoren

Zoeken