actie veld FJK_4158.jpg header keeper liggend blauw FJK_0679.jpg header keeper vliegend FJK_0831.jpg pionnen FJK_3969-2.jpg stick kunstgras FJK_3972.jpg team yell FJK_4003.jpg
 
Activiteiten Commissie

Hockeer Hockeykamp 24 en 25 oktober!

Nieuws afbeelding 27-9

Hockeykamp H.V. Hockeer (24 en 25 oktober)

Heb jij zin in twee gezellige dagen met gave hockeyoefeningen, de allerleukste sociale activiteiten en ben je tussen 5 en 12 jaar oud (of zit je in een F-, E-, D- of C- team)? Meld je dan nu aan voor het herfsthockeykamp op 24 en 25 oktober 2021 bij H.V. Hockeer! Dit kan via "Evenementen” in de Hockeyapp Lisa. Deelname bedraagt €50,= per persoon voor het hockeykamp (twee dagen). 

Dit kamp is voor alle niveaus toegankelijk. Nog nooit een hockeystick in je handen gehad? Geen probleem. Wij zullen je voor de trainingen indelen bij het team dat bij je past, zodat het voor iedereen uitdagend is. Ook voor de hockeyers die al even ervaring hebben, maar nóg beter willen worden, staan onze trainers klaar met tips en trucs. 

Programma

Het dagprogramma ziet er als volgt uit. Beide dagen zullen duren van 9:00 uur tot 17:30 uur. Dit betekent dan ook dat iedereen thuis zal overnachten en helemaal uitgerust aan de volgende dag kan beginnen. Tijdens deze twee dagen verzorgen we een tussendoortje, lunch en in de late middag een warme snack. De trainingen worden afgewisseld met leuke spellen voor alle leeftijden. 

Vrienden 

Iets dat wij ontzettend belangrijk vinden, is dat iedereen er plezier aan beleeft. Veel vriendjes en vriendinnetjes maken is dan ook erg leuk! Daarom willen we jou vragen om dit bericht te delen met jouw leeftijdsgenootjes, die misschien ook ontzettend graag zouden willen (leren) hockeyen. 

Zien we jou straks ook op onze velden? Op naar een onvergetelijk hockeykamp! 

Aanmelden kan tot 15 oktober via de Hockeyapp Lisa onder het kopje "Meer” en vervolgens onder "Evenementen” (zie de bijlage voor een visuele instructie).

Ben je geen lid van Hockeer en kun je hierdoor niet inschrijven via de Hockeyapp Lisa, dan mag je voor inschrijving contact opnemen met Lynn Luijpers. 

Hopelijk tot dan! 

Met sportieve groet, 

H.V. Hockeer

 

Voor meer informatie, vragen of opmerkingen kan contact opgenomen worden met:

- Rosalie Reuser (leden van Hockeer en introducees). 

Tel: 06 83 80 25 89 

E-mail: [email protected] 

- Lynn Luijpers (niet-leden)

Tel: 06 42 75 37 85

E-mail: [email protected]

Bijlage

Sponsoren

Zoeken