actie veld FJK_4158.jpg header keeper liggend blauw FJK_0679.jpg header keeper vliegend FJK_0831.jpg pionnen FJK_3969-2.jpg stick kunstgras FJK_3972.jpg team yell FJK_4003.jpg
 
Nieuwsbrief

Nieuwsbrief - belangrijke informatie HV Hockeer

Nieuws afbeelding 21-11

Beste Hockeer leden en ouders,

Het is voor alle partijen (clubs, ouders en vrijwilligers) op dit moment niet te voorspellen hoe in relatie tot Corona en bijbehorende maatregelen de huidige veldcompetitie gaat verlopen. Op dit moment zijn er veel afgelastingen van wedstrijden binnen onze regio. De standaard inhaaldag voor afgelaste wedstrijden staat door de KNHB ingeroosterd op zondag 5 december. Door veel clubs is bij KNHB kenbaar gemaakt dat dit niet of niet goed haalbaar is om verschillende samenvallende redenen (het groot aantal wedstrijden dat die dag moet worden ingehaald, er mogelijk geen scheidsrechters beschikbaar zijn, het nog onduidelijk is of de teams op die datum weer voldoende op de been zijn, sinterklaasvieringen etc.).

Daarnaast gaat op het moment van schrijven van deze brief de KNHB er vanuit dat de zaalcompetitie en de zaaltrainingen gewoon doorgaan. Tegelijkertijd worstelen nagenoeg alle clubs en hun leden met de uitdaging en vragen die het veilig uitvoeren van de zaalcompetitie met zich meebrengt. (gezamenlijk rijden naar uitwedstrijden, geen publiek in de zaal, invulling geven aan verplichte coronamaatregelen als toegangschecks of ad-hoc afmeldingen bij positieve testen van spelers en scheidsrechters etc.)

In voorliggende nieuwsbrief is het verloop van de zaalcompetitie en de zaaltrainingen weergegeven waarbij er vanuit wordt gegaan dat deze zoals gepland doorgaat. Dit doen we zodat jullie in ieder geval geïnformeerd zijn over de organisatie en standaardprocedures. Maar we laten jullie ook weten dat op dit moment de bestuurders van de clubs in onze regio in overleg zijn met elkaar en KNHB over de verschillende aspecten van wel of niet doorgaan van deze competitie en/of trainingen. We verwachten dat de KNHB daar deze week een definitief besluit over neemt. Tot die tijd blijft de organisatie van de zaal wel doorgaan.

Met vriendelijke groet,

Noud Schaper

Bestuurslid technische zaken en voorzitter technische commissie HV Hockeer.

M: 06 25 06 03 96
E: [email protected]
Bijlage

Sponsoren

Zoeken