Uitslagen

JA1 - Hockey Geldrop JA2 : 8-0
Heren Veteranen A - HC Nuth HA : 0-5
JA1 - HV Weert JA2 : 4-2
JB1 - H.O.D. JB2 : 0-3
JC1 - HOCKEY HEEZE JC1 : 5-2
JC2 - HOCKEY HEEZE JC2 : 0-15

Contact

Clubhuis
Bemelerweg 85
6267 AL Cadier en Keer
tel 043-4072541 (alleen tijdens openingstijden)

Postadres
Postbus 3, 6267 ZG Cadier en Keer

Algemeen mailadres

Hoofdsponsor


terug naar vorige scherm
Nieuwe velden voor Hockeer!!
9-5-2018
Beste allemaal

Na jaren van intensieve voorbereiding, is gisteravond de beslissing gevallen. De gemeente Eijsden-Margraten is akkoord gegaan met de voorstellen waardoor Hockeer deze zomer nog 2 nieuwe watervelden èn een oefenveld krijgt.

Uiteraard zijn we daar heel erg blij mee. Dit betekent dat we, na jaren van spelen op velden die eigenlijk afgekeurd waren, nu een nieuwe stap kunnen maken op velden die helemaal zijn afgestemd op het hockey van vandaag. Dat geeft enorm veel vertrouwen voor de toekomst.

Op deze plaats ook groot dank je wel aan al die vrijwilligers van de veldencommissie en het bestuur die hier de afgelopen jaren zoveel tijd en energie in hebben gestoken om deze droom te kunnen verwezenlijken! Dank je wel Paul, Eddy, Luc, Richard, en al die anderen voor jullie inzet en werk! Veel werk vond plaats achter de schermen, maar zonder jullie was het niet gelukt.
En natuurlijk dank aan de gemeente Eijsden-Margraten die deze investering mogelijk maakt. Dank voor het vertrouwen en de goede samenwerking.

Uiteraard zal er de komende tijd veel gaan veranderen. We zullen jullie daarvoor zoveel mogelijk op de hoogte houden met de site en Facebook.
Één ding kunnen we alvast wel verklappen - op de laatste speeldag (9 juni a.s.) zal er op gepaste wijze afscheid worden genomen van de velden. Houd deze datum dus vrij!Hierbij de link naar het betreffende artikeltje in de Limburger
https://www.limburger.nl/cnt/dmf20180508_00061414/hockeyclub-in-keer-krijgt-nieuwe-velden


 
 

Hoofdsponsor


Zoekfunctie

Hockeer agenda

27-5  Shoot out competitie
1-6  Uiterste datum 0ozeg
9-6  Slotdag
1-9  Open dag Bakkerbosch
Hele agenda


Hockeer powered by LISA