actie veld FJK_4158.jpg header keeper liggend blauw FJK_0679.jpg header keeper vliegend FJK_0831.jpg pionnen FJK_3969-2.jpg stick kunstgras FJK_3972.jpg team yell FJK_4003.jpg
 

* vereniging_algemene_informatie m&l

 
 
 
 
 

 

Hockeer is een hockeyclub die in 1976 in het Zuid-Limburgse Cadier en Keer is opgericht. De club beschikt over 2 kunstgrasvelden en ligt op de top van de Bemelerberg. Hockeer staat bekend als de hockeyclub met de mooist gelegen velden van Nederland.  
 
Hockeer is kleinschalig (op dit moment hebben we zo'n 400 leden) en gezellig, heeft een prachtig terras met uitzicht, en biedt hockey voor elk niveau wat wils. Het is een echte familieclub met een actief bestuur en commissies.
 
Zonder vrijwilligers kan geen enkele sportclub bestaan!
- Bij inschrijving kunt u aangeven hoe u als vrijwilliger een steentje zou kunnen bijdragen (bar- en rijdiensten zijn overigens verplicht).
- U kunt zich ook aanmelden bij [email protected].
- Onder de rubriek Actueel zijn de "speciale" vacatures te vinden.
 
 
Algemeen post- & mailadres:
Algemeen postadres:
Postbus 3, 6267 ZG Cadier en Keer
algemeen mailadres:
 
Clubhuis:
Bemelerweg 85
6267 AL Cadier en Keer 
tel clubhuis: 043-4072541 (alleen tijdens openingstijden)
 
Per auto:
Komende uit noorden via A2:
Afslag Cadier en Keer, bij restaurant Circus linksaf, op Bemelerweg, pad na voetbalvelden links.
 
Per openbaar vervoer:
Vanaf station Maastricht, bus 54, halte Limburgersstraat, Cadier en Keer, rijksweg oversteken, Bemelerweg volgen, pad na voetbalvelden links.

Het clubtenue bestaat uit een oranje shirt, groene broek of rok en oranje sokken.
Deze zijn te verkrijgen bij Hockeypoint.
  
 
Aanmelding en opzegging lidmaatschap:
aanmelden:
zie rubriek "lid worden".
 
opzeggen lidmaatschap:
Het verenigingsjaar van Hockeer loopt van 1 juni tot en met 31 mei. Dus opzeggen van lidmaatschap kan alleen schriftelijk per e-mail bij de penningmeester ([email protected]) voor 1 juni. Als je niet zeker weet of je het volgend seizoen terugkomt, dan kun je ook opzeggen onder voorbehoud. Deze mogelijkheid is met name bedoeld voor die spelers die niet weten of ze volgend jaar nog bij Hockeer kunnen hockeyen om studietechnische redenen. Ook opzeggingen onder voorbehoud, met uitdrukkelijke vermelding van de reden van het voorbehoud, moet je doorgeven vóór 1 juni.
 
Bij opzegging na 1 juni ben je € 50 administratiekosten verschuldigd. Bij opzegging na 1 september moet je de volledige contributie betalen.
 
 
Ledenadministratie:
Het wijzigen van e-mailadres en (mobiele) telefoonnummers gaat via de website www.hockeer.nl. Dat gaat als volgt: na inloggen met uw inlogcode (die u hebt gekregen na aanmelding) gaat u naar de rubriek "mijn club", en via "instellingen" komt u op uw eigen pagina waar u deze gegevens kunt wijzigen. Let op: dit geldt niet voor adreswijzigingen, die kunt u doorgeven aan de secretaris via [email protected].
 

Sponsorbeleid t.a.v. kleding:
Op de shirts van alle teams staat de naam van de hoofdsponsor van Hockeer, maar per team kunnen ook andere sponsoren op de kleding komen te staan. Lees hier over de mogelijkheden hiertoe.