actie veld FJK_4158.jpg header keeper liggend blauw FJK_0679.jpg header keeper vliegend FJK_0831.jpg pionnen FJK_3969-2.jpg stick kunstgras FJK_3972.jpg team yell FJK_4003.jpg
 

* vereniging_lidmaatschap m&l

Het verenigingsjaar van Hockeer loopt van 1 juni tot en met 31 mei. 

Als je lid wilt worden van Hockeer wordt je ingedeeld bij een team. Dit gebeurt in eerste instantie op basis van leeftijd.
Klik hier voor meer specifieke informatie over de verschillende teams.  Het kan natuurlijk zijn dat je er achter komt dat hockey toch niet de sport voor jou is. Als je je lidmaatschap op wil zeggen, dien je dit schriftelijk of per email bij de ledenadministratie op te zeggen en wel vóór 1 juni!!! 

Weet je nu al dat je volgend jaar niet meer bij Hockeer hockeyt, geef dat dan zo snel mogelijk door. De TC moet namelijk tijdig het aantal teams dat het volgende jaar hockeyt aan de KNHB doorgeven, dus is het belangrijk dat we weten op hoeveel spelers we kunnen rekenen.

Opzeggen onder voorbehoud:
Als je niet zeker weet of je het volgend seizoen terugkomt, dan kun je ook opzeggen onder voorbehoud. Deze mogelijkheid is met name bedoeld voor die spelers die niet weten of ze volgend jaar nog bij Hockeer kunnen hockeyen om studietechnische redenen. 
Ook opzeggingen onder voorbehoud, met uitdrukkelijke vermelding van de reden van het voorbehoud, moet je doorgeven vóór 1 juni.

Bij opzegging na 1 juni ben je 50 euro administratiekosten verschuldigd. Bij opzegging na 1 september moet je de volledige contributie betalen.
 
Opzeggen kan via: [email protected]
Hockeer is een echte familieclub. Samen houden we de club draaiend.
Om te zorgen dat zowel onze teams als onze gasten de service en gastvrijheid krijgen die ze verdienen, werken we bij Hockeer met de zogenaamde vrijwilligersdiensten.

Wat is een vrijwilligersdienst?
Voor ieder lid dat bij Hockeer hockeyt, dient er per seizoen 1 vrijwilligersdienst te worden gedaan. (Zijn er in een gezin dus 2 leden, dan dienen er 2 diensten te worden gedraaid, etc.)
Vrijwilligersdiensten kunnen op verschillende manieren worden ingevuld. Sommigen doen dit op een structurele manier, bijvoorbeeld door wekelijks een team te coachen of te trainen of zijn lid van een commissie (bijv. de TC). Anderen doen dit door af en toe mee te draaien achter de bar of de hesjes te wassen.
 
Hoe meld ik mij aan voor een vrijwilligersdienst?
Aanmelden gaat heel eenvoudig. Je logt in op de Lisa-app. Vervolgens ga je naar Club > Diensten. Vervolgens kom je op het blad waar alle diensten voor dat seizoen staan vermeld. Selecteer de datum die jou het beste uitkomt en klik op Inplannen.

Zoals gezegd zijn de vrijwilligersdiensten erg belangrijk om de club draaiend te houden. Wanneer leden, om welke reden dan ook, niet in staat zijn om hun diensten te doen, zijn wij helaas genoodzaakt om hiervoor €35,- in rekening te brengen. Met dit bedrag kunnen wij dan een professionele kracht inhuren die de diensten kan vervullen.

Vragen? Kijk dan even bij de FAQ of stuur even een mailtje met je vraag naar [email protected] .