Uitslagen

Contact

Clubhuis
Bemelerweg 85
6267 AL Cadier en Keer
tel 043-4072541 (alleen tijdens openingstijden)

Postadres
Postbus 3, 6267 ZG Cadier en Keer

Algemeen mailadres

Hoofdsponsor


Beste allemaal

I.v.m. de weersomstandigheden heeft de TC van Hockeer besloten om ALLE wedstrijden op Hockeer af te gelasten. De sneeuw (spekgladde velden) en de koude wind maken dat het niet verantwoord is om te spelen.
Lees meer
16-3-2018
De voorspelling van het winterse weer roept veel vragen op.... Tot nu toe gaan de trainingen vanavond gewoon door. Houd de site en LISA in de gaten voor de laatste stand van zaken rondom de wedstrijden! Speel je uit? In LISA kun je zien of de club jouw wedstrijd heeft afgelast.
Alleen de wedstrijden van de Jongste Jeugd zijn tot nu toe door de KNHB centraal afgelast.
Lees meer
De competitieleiding van de KNHB heeft vrijdagmiddag om 12.00 uur besloten alle jongste jeugd wedstrijden van dit weekend centraal af te gelasten. Het gaat om de wedstrijden van de 3F-, 6F-, 6E- en de 8E-teams. Voor de ochtend worden temperaturen onder nul verwacht en door de wind kan de gevoelstemperatuur nog verder dalen. Aangezien het hier om de allerjongste jeugdleden gaat en zij over het algemeen vroeg op de dag de wedstrijden Lees meer
Examenstress bij Hockeer

Donderdagavond deden zo'n 40 spelers van de MB2 en 3, de MC1 en de JC1 hun scheidsrechtersexamen. Ze kregen het niet cadeau, maar aan het einde van de avond konden de meesten opgelucht adem halen, nadat het bevrijdende "geslaagd" uit de mond van examinator Mischa Habets had geklonken. Een eervolle vermelding voor Luc, Lara, Evi en Maartje die hun examen foutloos hadden gemaakt.
Lees meer

Hoofdsponsor


Zoekfunctie

Hockeer agenda

16-6  Slotdag JJ
Hele agenda


Hockeer powered by LISA