actie veld FJK_4158.jpg header keeper liggend blauw FJK_0679.jpg header keeper vliegend FJK_0831.jpg pionnen FJK_3969-2.jpg stick kunstgras FJK_3972.jpg team yell FJK_4003.jpg
 

Wil je graag lid worden bij Hockeer? Of wil je je zoon of dochter aanmelden? Vul dan het onderstaande inschrijfformulier in!

Na inschrijving word je eerst proeflid. Proefleden kunnen binnen een periode van 4 weken altijd drie keer mee trainen om te kijken of het bevalt. Aan het proeflidmaatschap zijn geen kosten verbonden. 
Na de inschrijving ontvang je een bevestiging via de mail en informatie over onze club.
Let op! Jeugdleden kunnen zich inschrijven vanaf 4 jaar. 

De kosten voor het lidmaatschap kun je hier vinden.

In welk team of welke groep start je?
Bij Hockeer hebben we teams in diverse leeftijdscategorien en verschillende soorten lidmaatschap: van de allerjongste benjamins en funkeys, tot de Jongste Jeugd, Jeugd en Senioren. Kortom, voor ieder wat wils!
Na de inschrijving word je ingedeeld bij een team of bij een trainingsgroep. (Jongste) jeugdleden worden in principe op leeftijd ingedeeld bij een team of bij een trainingsgroep. Jouw leeftijd op 1 oktober bepaalt in welke categorie je wordt ingedeeld.

Doorgaan?
Na het proeflidmaatschap beslis je of je door wilt gaan. Als je niets laat weten, wordt jouw proeflidmaatschap na 6 weken automatisch omgezet in een lidmaatschap. Het spreekt vanzelf dat je dan ook contributie gaat betalen.

Wil je niet doorgaan? Stuur dan meteen (maar uiterlijk binnen 4 weken vanaf het moment dat je je hebt aangemeld) een mail naar [email protected].


Inschrijfformulier HV Hockeer

 


Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
  Betaling alleen per incasso.

 
   
 
   
 
   
Overige informatie
   
 
   
 
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB. Voor meer informatie over de wijze waarop de KNHB uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van de KNHB.


Sponsoren

Zoeken