actie veld FJK_4158.jpg header keeper liggend blauw FJK_0679.jpg header keeper vliegend FJK_0831.jpg pionnen FJK_3969-2.jpg stick kunstgras FJK_3972.jpg team yell FJK_4003.jpg
 
losse mededelingen

Werkzaamheden oprit Hockeer

Nieuws afbeelding 31-8

LET OP!

De gemeente gaat op korte termijn asfaltonderhoud uitvoeren op een aantal wegen in Cadier en Keer, o.a. op de Bakkerboschweg, de Bemelerweg tussen de weg naar de golfbaan en de Zwarteweg (Antoniusbank), de Bemelerweg richting de golfbaan en de parkeerplaats van VVKeer. De parkeerplaats bij Hockeer zal ook meegenomen worden. 

Van week 38 t/m 41 zullen deze werkzaamheden uitgevoerd worden. 

De weg wordt in 2 helften vernieuwd om de parkeerplaats van de golfbaan bereikbaar te houden. Als eerste wordt gestart met het provisorisch opknappen van de parkeerplaatsen om deze als rijbaan te kunnen gebruiken. Als het verkeer dan gebruik maakt van deze strook wordt er onderhoud uitgevoerd aan het asfalt. Als de asfaltwerkzaamheden zijn afgerond, pas dan voeren we het definitieve onderhoud aan de parkeerplaatsen uit. Er is geen alternatieve route qua bereikbaarheid voor de golfbaan, vandaar dat er voor deze werkwijze is gekozen. 

Bezoekers van Hockeer zullen gedurende deze periode op de parkeerplaats van VVKeer moeten parkeren en via het pad langs de tennisbaan moeten lopen.

Sponsoren

Zoeken