actie veld FJK_4158.jpg header keeper liggend blauw FJK_0679.jpg header keeper vliegend FJK_0831.jpg pionnen FJK_3969-2.jpg stick kunstgras FJK_3972.jpg team yell FJK_4003.jpg
 

Clubshop


Wil je het clubtenue en/of andere hockey- en sportmaterialen bestellen? 
Klik dan op de banner van Hockeygear hier rechts.
Als je via deze link de webshop binnengaat, ontvangt Hockeer voor iedere aankoop die je doet, een bonus. Deze bonus wordt uiteraard weer ingezet voor de club! Zo helpen we elkaar.

Clubtenue Hockeer

Hockeer werkt samen met Hockeygear.eu en Indian Maharadja. Hockeygear is de officiële leverancier van onze kleding en trainingsmaterialen. Kleding voorzien van ons logo kan en mag dan ook alleen via Hockeygear worden geleverd.

Het clubtenue van Hockeer bestaat uit: 

  • The Indian Maharadja club shirt, oranje met witte accenten, inclusief clublogo;
  • The Indian Maharadja groen rokje/short, inclusief clublogo;
  • The Indian Maharadja oranje clubkousen met witte ringen.


Is het dragen officiële Hockeer clubtenue verplicht?

Jazeker! De KNHB stelt het dragen van het clubtenue tijdens het spelen van wedstrijden verplicht. Dit geldt voor alle categorieën - vanaf Jongste Jeugd tot en met de veteranen. Ook indien je als trimlid een wedstrijd tegen een andere club speelt, is het dragen van het clubtenue noodzakelijk.

Overigens... wist je dat ook het dragen van scheenbeschermers en een bitje verplicht is? Wel zo veilig! Deze kan je ook via Hockeygear aanschaffen.

Uit-tenue

Bij uitwedstrijden dient het tenue van het uitspelende team qua kleurstelling voldoende af te wijken van het tenue van de ontvangende vereniging.

In het geval het oranje clubshirt niet voldoende afwijkt, moeten spelers van Hockeer bij uitwedstrijden óf een volledig wit shirt dragen óf het speciaal ontwikkelde uittenue. Shirt (en eventueel kousen) zijn dan wit. En uiteraard zijn deze ook verkrijgbaar in onze clubshop bij Hockeygear. Deze uit-shirts zijn vanwege sponsorafspraken met ABN AMRO voorzien van hun logo! Komend seizoen is dit uittenue nog niet verplicht. 

Hockeygear heeft overigens speciale pakketten om teamsponsoring op deze uit-shirts mogelijk te maken. 

!! Let op: het zelf laten bedrukken van kleding en het gebruik van het logo van Hockeer is NIET toegestaan. Dit is alleen voorbehouden aan Hockeygear. Koop dan ook geen kleding voorzien van ons logo bij andere aanbieders: deze kleding voldoet niet aan de eisen en mag niet gedragen worden.

Via Hockeygear kan en mag het laten bedrukken van kleding wel en is dus aanvullende sponsoring met gebruik van sponsorlogo's mogelijk. Dit kan alleen in overleg met onze sponsorcommissie.

Kledingbeleid Hockeer

De KNHB (hockeybond) stelt als voorwaarde dat clubs clubkleding voorschrijven en haar leden herkenbaar op het veld verschijnen tijdens wedstrijden. Daarnaast zijn er kleding- en uitrustingseisen vanwege de veiligheid op en rond het veld.

Hockeer presenteert zich dus herkenbaar naar de buitenwereld. Kleding speelt daarin een belangrijke rol. Het verbindt leden en teams én het vertegenwoordigt de club. Uniformiteit speelt hierbij een belangrijke rol. Het is belangrijk dat er een aantal basisregels zijn, die enerzijds bijdrage aan die uniformiteit en veiligheid, anderzijds ook waarborgen dat belangen van de club en onze hoofdsponsoren (zoals ABN AMRO en Hockeygear) goed behartigd worden. Zo mogen anderen het logo van Hockeer dus niet gebruiken.
 

Sponsoren

Zoeken